Tuesday, 25 April 2017

Kami Sayang Sarip Kumbang

Salam alaikum.



Bukan sengaja aku tak apdet blog tapi baru-baru ni aku pergi hospital scan hati aku.Aku terpaksa pergi.Hati aku berdebar-debar tak tentu arah.Dokter kata aku dah jatuh cinta.hahaha


Hah!..power betul intro aku.



Aku nak cerita sikit.Taknak tau tak apa.Nampak sangat malas nak baca.Haha






Kawan aku Izzat Ibrahim dah melahirkan buku sulung beliau 'Camp De Calais'.Dialah orang yang bawak aku dalam dunia blog.Aku kenal dia masa belajar kat Johor dulu.Banyak kenangan aku dengan dia ni.Dia ni ada blog dulu,pastu asyik aku je komen hilang pulak blog dia.Benci aku la tu.




Graduan Universiti Al-Azhar.Bagus budak ni.Buku dia ni pasal pengalaman dia jadi sukarelawan kem pelarian.Dengar citer buku dia fight dengan buku '99 kata' tu haha.



Kalau ada pergi mana-mana bookstore,kalau jumpa buku ni try la beli.Aku cakap elok-elok ni...pergi beli (hulur pisau).Kau jangan tanya aku dah beli ke belum.Mestilah belum.Izzat ni bagus orangya,mudah bergaul dengan orang (alih cerita lain).




Dah tu je nak cakap.Aku dah takda idea ni.hihi






Maaf ya bahasa kasar.Aku memang macam ni.hihi

14 comments:

Adam said...

Saya nak beki buku 'Camp De Calais'

Sarip Kumbang said...

kalau berminat untuk dapatkan buku Camp De Calais.


Taip "Calais" dan hantar ke

+60 11-3719 2484 ni kalau nk beli online,Ada je jual dekat kedai buku Popular,Mph dan kedai buku terpilih.Kulit sama mcm gambar diatas.

E'in said...

kau dulu belajar kat mane sarip?

Sarip Kumbang said...

area Masjid Sultan Abu Bakar tu..haha

Mrs. A said...

Tahniah! buat kawan Sarip Kumbang tu dah ada buku sendiri

Flavnesz said...

Permohonan maaf anda telah ditolak.. eh? tak gurau2.. Congrats kawan sarip..!

Sarip Kumbang said...

Mrs A..tu la jeles je tengok..haha

Sarip Kumbang said...

Flavnesz...hihi..pandai ye bergurau..

E'in said...

kau budak maahad ke sarip? pehhhhhhhhhhhh

Sarip Kumbang said...

hahaha kau ni... dah lama lar..jgn bgitau org tau..

Nurul Afifah said...

ni first time aku dtg blog ni and osmehow aku tergelak dgn header blog ni. kem pelarian? interesting!

Sarip Kumbang said...

owner blog ni mmg kelakar la.. hihi

E'in said...

pehhhhh.. tidak kusangke kau dulu belajar situ.. peh peh pehhhh..

wey hupdate laa!

Sarip Kumbang said...

ada hal la... skrg xleh apdet