Tuesday, 25 April 2017

Kami Sayang Sarip Kumbang

Salam alaikum.



Bukan sengaja aku tak apdet blog tapi baru-baru ni aku pergi hospital scan hati aku.Aku terpaksa pergi.Hati aku berdebar-debar tak tentu arah.Dokter kata aku dah jatuh cinta.hahaha


Hah!..power betul intro aku.



Aku nak cerita sikit.Taknak tau tak apa.Nampak sangat malas nak baca.Haha






Kawan aku Izzat Ibrahim dah melahirkan buku sulung beliau 'Camp De Calais'.Dialah orang yang bawak aku dalam dunia blog.Aku kenal dia masa belajar kat Johor dulu.Banyak kenangan aku dengan dia ni.Dia ni ada blog dulu,pastu asyik aku je komen hilang pulak blog dia.Benci aku la tu.




Graduan Universiti Al-Azhar.Bagus budak ni.Buku dia ni pasal pengalaman dia jadi sukarelawan kem pelarian.Dengar citer buku dia fight dengan buku '99 kata' tu haha.



Kalau ada pergi mana-mana bookstore,kalau jumpa buku ni try la beli.Aku cakap elok-elok ni...pergi beli (hulur pisau).Kau jangan tanya aku dah beli ke belum.Mestilah belum.Izzat ni bagus orangya,mudah bergaul dengan orang (alih cerita lain).




Dah tu je nak cakap.Aku dah takda idea ni.hihi






Maaf ya bahasa kasar.Aku memang macam ni.hihi