Saturday, 21 March 2015

Untuk Korn Yang Daku Rindui.








Assalamualaikum.


Lama betul aku tak apdet.Minat menulis aku masih ada lagi sebenarnya,tapi otak aku takde idea nak tulis apa.Aku suka jenjalan kat blog orang cuma aku malas nak komen.Haritu aku pergi blog Korn,blog yang selalu aku lawat.Korn kata dia nak delete blog dia.Lepastu dia kata akan buat blog baru guna identiti baru.hmmmmmmm




Perbuatan Korn ni tak boleh dimaafkan! (terajang pintu).Sebab ramai blogger hebat dah tak menulis lagi.Tinggal Korn dengan Zyraroxx je yang masih aktif.Dahtu kalau mereka takde mana lagi bahan bacaan aku yang tinggal?Dah lah aku tak suka membaca.




Aku harap Korn tak delete blog dia.






Oklah aku nak pergi main semut jap bawah pokok.Nanti aku ada bahan aku apdet la.Sekarang ni pun aku masih takde idea.Haritu aku banyaklah idea,masa dalam perjalanan nak ambik henset,kepala aku terhantuk dekat pintu bilik.Hilang terus idea aku.Tu yang aku lama aku tak apdet tu.





Oklah tu je yang aku nak cakap.Jumpa lagi.

6 comments:

Zyra Roxx said...

untung ahhh korn ada org buat entri dedikasi ke beliau, kahkah ><

tetiba gua blushing dgn entri ni dh kenapa?

KorN said...

okei okei au nak nangis bila nampak Sarip KUmbang buat entry ni..

tiba macam terdetik dalam hati, nie entry penghargaan ke nganjing aku...

arghhh

setan berbisik...

Sarip Kumbang said...

zyra roxx lu kena blushing la,kan gua mensyen name lu kan?ekekeke



korn ni entri penghargaan.tang mana datang menganjing?ekekeke

Zyra Roxx said...

oi update laaaaa =.=

Sarip Kumbang said...

malas.

Razfira said...

jgnlah delete.. skrg ni byk blog yg hilang originaliti (including blog aku)

sket2 kopipes gosip dari berita harian, murai,or forum