Sunday, 9 December 2012

Buntu







Assalamualaikum.










Aku menulis disini tak lain tak bukan adalah kerana sebuah cinta.Cinta aku begitu hebat.Puih!.Dah lamer benar aku tak menaip.Sekarang nie,biler menaip rase macam first time jer.Puih!Puih!






Puih!Puihhh!









ops..maaf,sejak akhir-akhir nie aku suka meludah.













Aku jadikan meludah tu sebagai hobi.Kadang-kadang,aku tak meludah pun air liur aku akan keluar dengan sendirinya memancut-mancut ke dinding dan syiling rumah.Sebab tuh sejak akhir-akhir ni aku suka mengurung diri dalam bilik.









Aku malu.Malu dengan kawan-kawan aku.Aku takut kawan-kawan aku menganggap  aku sebagai zombie betina.Walaupun dieorang tak cakap,tapi aku tau.Aku tau dieorang akan gelarkan aku dengan gelaran zombie betina.










Disaat aku menaip entri ini jugak,air liur aku masih memancut-mancut keluar.Hebat bukan?










Sedih,tapi kadang-kadang aku rasa macam spiderman pulak.









Pastu tadi,ada lalat hinggap kat jari aku.Biler aku perasan ada lalat,aku pun tak gerakkan jari aku tu.Secara tak sengaja,air liur aku menembak tepat pada lalat tersebut.Lalat tu meninggal ditempat kejadian.Aku jadi takut tak memasal.Sebab secara tak sengaja,aku dah jadi pembunuh.Sekarang aku tak tau nak buat apa.Aku buntu.(Sambil kelar tangan pakai ubat gigi)






perlu ke aku pergi balai polis buat report?







atau…..









aku sembunyikan jenazah lalat tu dalam kotak mancis?






arghh……………!!!!!
























13 comments:

zulhilmi tempoyak said...

erk... tumpang tnya. apa kesimpulannya.. ;p

SaddLone said...

sarippp ko dah kenapa? #puihh puihh

محمد رازيق said...

haha. awt ko ludah2 bro??

Sarip Kumbang said...

Zulhilmi



aku pun tak taulah.....haha

Sarip Kumbang said...

Saddlone


kau jgn bnyk sgt main twitter...*tetibe

Sarip Kumbang said...

Saddlone


kau jgn bnyk sgt main twitter...*tetibe

Sarip Kumbang said...

Raziq



aku mengarut jer....haha

tirahzairi said...

hai kembang....eh. kumbang...hihi

sis92 said...

ok, sekarang gua nak kasi tau lu screen lappy gua turut basah lencun gara2 dah terjangkit perangai lu main ludah2. HAHA.
Gua rasa lu sedang runsinglah, kan?

syafiqakarim said...

motif?


hahahah

محمد رازيق said...

haha. sarip kesimpulaannya?

aNiss :):) said...

CONCLUSION nyaa ??

O CIKTEDDY said...

air liur hang asid ka?boleh jual nih..dpt duit,xde la hang buntu sngt nanti.