Tuesday, 12 February 2013

Syafiqa Gadis Penjual Ubat Siku



 Assalamualaikum.








Apa khabar  buat semua peminat-peminat aku.Ada sihat ka? *bajet  penyanyi sambil mengibas-ngibas rambut yang panjang ,sepanjang perjalanan dari K.l hendak ke Jamaica*












Hah!itu namanya intro.













Aku nak apdet blog,tapi takdak idea.Jadi aku luah kat twitter.Followers aku ade lar dalam lapan hingga sembilan juta,tapi cuma sorang jer yang bagi respon.Yang menjadi tanda tanya siapa dia?dan apa idea bagi?.









Tink!
Alahai comel pulak sound efek.


















Dia seorang blogger.Kalau lu orang biasa masuk blog orang,lu orang mesti nampak header blog dulu an?
*Sila anggukkan kepala sebelum aku lutut tengkuk lu orang*.






Aku masuk blog dia,aku tengok header blog tu.













hmmmsfff…..




Ni mesti blog mafia.Pastu penulis blog ni mesti berjambang dan ganas.Kebiasaannya mafia mesti ada tatu kan?Aku agak dia mesti ada tatu gambar ‘betik’ kat ketiak kiri dia.






Tanpa melengah-lengahkan masa,aku pun terus baca isi blog dia.Ternyata,dia bukanlah seperti yang aku sangkakan.Yang pasti dia tidak berjambang.













Namanya Syafiqa Karim.Nama manis.Aku tak taulah tu nama betul ke samaran.Dan dia perempuan.*kenyit mata 18 kali*.





Itu saja yang aku tahu.Aku tahu sikit tentang dia,sebab aku belum main mata lagi dengan dia.Hahaha!






Pesanan aku : Jangan main mata sebelum kawin,dosa.Kihkih.

*Maaf tuan blog aku rembat gambar dari blog & twitter*

12 comments:

syafiqakarim said...

AKU MEMANGGGGGGGGG SAYANG KAU
ATANNN !


muahmuah blast!

*siap kau

nitnot said...

woih sumpah gua gelak sakan gilak. kakakakaka.

habes ah pasni bertambah si admire si sapika karim ni jakg tan

inche hlovate said...

ku kenal beliau ini :)

Sarip Kumbang said...

Syafiqa



Aku rasa diri aku disayangi pulak....haha

Sarip Kumbang said...

Nitnot


Tapi aku lagi hot dari dia....hahaha

Sarip Kumbang said...

Inche Hlovate



Mesti kenal punyer lah....org hebat kut..

nur emilya said...

Hikhik comell :)

Yousof said...

Sarip kumbang! Aku harap kau masih ingat aku walau kau dah ada nama yang hebat tahap lagenda..


aku pun dulu ingat syafiqa macam tu orangnya, tapi bila dah kenal sikit² ternyata dia juga gadis normal yang ada sifat jiwang dalam hatinya ;D

Miss Xyz said...

ohh blog ni. Femes kan dia ;)

Cik Tia said...

hahaa .. datang sini pun dari blog beliau :D

Camy Alya said...

wahahaha. iqa nampak gojess

محمد رازيق said...

hahaha,jangkaan hang tersasar!. hikhik